Hoofdsponsor

Laatste nieuwtjes van Revell

Bekijk bijlage 440018
Een terugblik op een legende:
de Trabant 601

Beste Revell-modelbouwers,

Ter gelegenheid van de 60e verjaardag van de legendarische Trabant 601 presenteren we een exclusieve modelbouweditie die de harten van verzamelaars en modelbouwliefhebbers sneller zal laten kloppen. De Trabant 601 was meer dan alleen een voertuig: hij werd een symbool van een tijdperk en een heel land.

Onze zeer gedetailleerde modelbouwset op schaal 1/24 geeft de essentie weer van dit iconische voertuig, dat van 1964 tot 1990 in de voormalige DDR werd geproduceerd. Met 136 afzonderlijke onderdelen en authentieke emblemen, waaronder historische kentekenplaten uit verschillende landen, biedt deze bouwdoos een uitdagende uitdaging. en opwindende bouwervaring.
Inhoud

Plastic modelbouwset (niet gemonteerd)
Geïllustreerde, meertalige montagehandleiding
Authentieke stickers
Boek “60th Anniversary Trabant 601” (DE/GB)

Trabant 601: Het jubileumboek

Het bijbehorende boek “60th Anniversary Trabant 601” biedt een uitgebreid overzicht van de geschiedenis van dit unieke voertuig. Het is geschreven in het Duits en Engels en vertelt het verhaal van de Trabant 601 vanaf het begin in Zwickau, belicht de technische innovaties en beschrijft hoe de Trabant 601 een cultauto werd. Verrijkt met historische afbeeldingen en spannende feiten, is dit boek een echt hoogtepunt voor elke Trabant-liefhebber en vormt het een perfecte aanvulling op de modelbouwset.

Speciale kenmerken zoals een meerdelige motorreplica, roterende wielen en de opvallende carrosserie geven het modelbouwproject extra detaildiepte. De Trabant 601 was niet zomaar een auto, maar een symbool van mobiliteit voor miljoenen mensen – en nu kun je hem nieuw leven inblazen in je collectie.

Ontdek nu de “Exclusive Edition” van de Trabant 601 en vier samen met ons het 60-jarig jubileum van een auto-icoon!
Heeft Trabant na de val de muur niet ooit een "limited edition" uitgebracht met 18K vergulde accessoires ?
 
Terug
Bovenaan